Intrebari deschise in vanzari exemple

Probabil va spuneti à Gand: “Dar agent adevarat este ACELE Care vinde si cuiva care nu are nevoie! Sa eliminam preconceptia ca trebuie sa vindem Oricui si sa convingem PE oricine. Nu VEI vinde pentru ca “il faci DIN Vorbe” ci pentru ca II VEI oferi un produs de Care El Crede ca are nevoie si VEI fi cohérente in discutie. Mai exact, trebuie sa Pleci de la nevoia lui. Deoarece solicita gandire si ajuta conversatia sa continuer, ai nevoie sa incluzi cel Poutine doua sau trei intrebari deschise dans prezentarea ta. Citind raspunsul Tau mi-am dat seama ca trebuie sa schimb Compania, atata timp Cat mi se CERE sa CAUT doar oameni Care au nevoie de Bani si CER cantitate fara calitate GICA se vor Selecta Singuri, ceva nu este in regula. Veuillez recharger le CAPTCHA. Atentie, fie ca iti raspunde sau nu, in minte lui va da anumite raspunsuri, Care de Regula te vor avantaja. AM observat INSA ca sunt destui cititori Care doresc si un Punct de pornire, cateva reguli de Baza. Intr-o negociere este mai puternic cel Care stie si afla mai multe si in niciun caz cel Care oprestete multe.

Frumos! Facand-o inainte pierzi enorm, pentru ca nu-ti mai ramane nimic de NEGOCIAT. Daca ITI spune ca nu prea e interesat, ca DIN curiozitate, etc… NU INSISTA. Datorită articolului am Prins la Curaj, Dar am găsit și ce-mi lipsește. Intrebari? Intotdeauna incearca sa aloci cel mai mult timp, celor mai Buni clienti. TEHNICA asta de vanzare prin telefon NU este pentru clienti Reci. En mod normal, raspunsul la o intrebare inchisa este destul de scurt. Oamenilor le place sa cumpere de la profesionisti, iar unul dintre motivele pentru care Poti fi considerat un PROFESIONIST este CEEA ce tu stii. Costul/Lead este en medie de 0.

Aceasta Regula cred ca Tine de respectul de sine. Articolul Tau mi-a dat Curaj eram PE ponctul de a pleca DIN Asigurari. Izoland obiectiile importante pentru un anumit client si rezolvand aceste obiectii intr-o maniera profesionista, campionul in vanzari stie ca un client precalificat nu va inceta sa obiecteze decat atunci cand au fost élucider toate nelamuririle avute. Foarte multi agenti intampina urmatoarea dificultate: nu reusesc sa smulga un DA clientului final. In Al unsprezecelea Rand, pui intrebari pentru a-i ajuta PE clienti sa ISI justifice in mod Rational deciziile pe care doresc sa le IA. Potentialii clienti sunt acele persoane fizice sau Juridice care pot fi interesate de CEEA ce ai tu de oferit! Ai punctat Cum nu se poate mai bine: “oameni cu Valori”. Care este cea mai importanta caracteristica pe care aveti nevoie sa o AIBA noua Masina? Acum, Dacă Îmi permiteți, vreau mai multe clarități la Pasul 1. Musafirul din cand dans cand mai punea cate o intrebare: si cum ASA? Musafirul a plecat iar Paul a continuat sa-l laude: este un Tip extraordinaire: plin de Pune intentii, poti sa porti cu el o discutie serioasa…. Intrebarile deschise in vanzari sunt printre cele mai puternice Instrumente pe care le Poti folosi pentru a afla informatii pretioase de la si despre (potentialii) clienti. Disperarea este soupçta si ITI SCADE DIN prestanta. In Al noualea Rand, pui intrebari care vor confirma ca a) MERG inainte si b) ar trebui sa treci acum la urmatorul pas in secventa de vanzare.

Dans Al doisprezecelea Rand, pui intrebari Care II détermina sa finalizeze vanzarea. Librairie. Daca nu esti cohérente si nu revii conforme intelegerii, NU VEI avea succes. Multumesc pentru raspuns, IMI doresc sa ajung la cursurile Tale si Sper sa se realizeze Cat de curand, de ceva timp ma gindesc sa schimb ceva dar nu stiam ce. FA o pauza chiar acum si noteaza-TI cel Poutine sase intrebari deschise referitoare la Serviciul sau produsul Tau. Urmatorul pas al vanzarii prin telefon e sa il intrebi CARE E INTERESUL LUI legat de produsele/serviciile pentru care ai SUNAT. AM oferte mai bune! Daca DA, puneti-le dans sectiunea de comentarii.

Comments are closed.